Giv dine medarbejdere gratis kompetenceudvikling og få 119 kr. pr. time i løngodtgørelse

Bliver arbejdet mere og mere digitalt? Skal dine medarbejdere i stigende grad bruge engelsk på arbejdspladsen? Trænger nogen til et boost ift. at læse og skrive eller skal de have genopfrisket deres grundlæggende matematik? Med et online FVU-forløb fra FO-Aarhus kan du - uden omkostninger for din virksomhed i øvrigt - udvikle dine medarbejderes kompetencer og samtidig få dækket en del af dine lønudgifter.

FVU Digital - Engelsk - Læsning - MatematikMed
FVU-lovgivningen (forberedende voksenundervisning) er det muligt at lave særligt tilrettelagte forløb på 20-60 timer pr. modul, hvor dine medarbejdere hjemmefra kan udvikle deres kompetencer inden for engelsk, it, dansk eller matematik. Undervisningen er gratis for virksomhed og medarbejder. De eneste betingelser er, at medarbejderen ikke må have færdiggjort en videregående uddannelse, hvis I vil søge om løngodtgørelse, og medarbejderen skal gennemføre en indledende test for at blive optaget på kurset.

Indhold:
Kursernes indhold tilrettelægges efter virksomhedens og medarbejdernes behov. Medarbejderne følger undervisningen hjemmefra via deres computer eller tablet. Der udarbejdes en individuel læringsplan, så det er klart for den enkelte medarbejder, hvad de skal læse og hvilke opgaver, de skal løse. Vi tager udgangspunkt i de udfordringer, dine medarbejdere møder til dagligt på arbejdspladsen.
Se mere om de enkelte kurser. hendes:

Varighed:
Kursets længde afhænger af faget. Hvert fag består af forskellige trin. Hvert trin består af 20 - 60 timers undervisning.
Din virksomhed afgør om det skal være et kort og intensivt kursus, eller om kurset skal strække sig over en længere periode. Flere fag kan kombineres i et forløb.

Hold:
Der skal være mellem 8-12 personer på et hold. Vi kan lave et hold udelukkende for dine medarbejdere.
Vi har også åbne hold, hvor dine medarbejdere kan uddanne sig sammen med andre fra lignende brancher.

Hvad koster det?
Undervisningen er gratis, og det vil være muligt at søge om lønrefusion, mens din medarbejder er under uddannelse i form af Voksenuddannelsesstøtte (SVU). Er din medarbejder berettiget til SVU, får I 119 kroner i timen i refusion. FO- Aarhus kan hjælpe dig med at søge.

Interesseret?
Kontakt os for mere information

Anne Thorø Nielsen
Skoleleder
40 90 40 61
atn@fo-aarhus.dk

FVU-konsulent
Lasse Langfeldt
21 81 20 30
lala@fo-aarhus.dk